Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Vannerom Vannerom heeft geschreven op 7 juli 2020 om 18:05:
Alles was prima in orde, lekker ontbijt, prima accommodatie en toffe gastheer en vrouw. Voor ons 7 mannen een 10 op 10. Niets was teveel en als je iets vraagt wordt het onmiddellijk gedaan Een kleine tip, koop voor elke eventuele aangeboden bieren de bijpassende glazen.
Van Wassenhove Anneke Van Wassenhove Anneke heeft geschreven op 10 juni 2020 om 10:46:
Hier valt dus niets op te zeggen, zo gezellig ingericht en overal die heerlijke geuren. Ik ben nachtverpleegkundige en mijn man spoedarts. We zijn met één overnachting en de zalige wellness volledig herbronnen. Nog een tip: De Biestmolen vlakbij is een aanrader, menu's aan democratische prijzen!! Dit voor Isabel en Peter. Tot binnenkort Sabine en yves
Vancraeynest Nathalie Vancraeynest Nathalie heeft geschreven op 10 juni 2020 om 10:45:
Zalige B&B. Onbetaalbare rust. Hartelijke ontvangst. Kraaknet. Heerlijk ontbijt . Toffe uit tips en goeie aanraders om uit eten te gaan . Wij geven een 12/10 en komen terug!! Bedankt !
Anne Struyken Anne Struyken heeft geschreven op 10 juni 2020 om 10:45:
Top B&B, super gastvrouw, overtreft de verwachtingen
Jean en Marcelline Jean en Marcelline heeft geschreven op 10 juni 2020 om 10:45:
Aire de repos straalt rust en gemoedelijkheid uit. Je voelt je er meteen thuis en wordt in de watten gelegd door de supergastvrouw Sabine. Ze houdt erg rekening met voedingsproblemen zoals lactose- en glutenintollerantie. Superontbijt! Bij het gebruik van de welnessfaciliteiten word je niet gestoord. Kortom, een B&B die een dikke proficiat verdient en niet voor niets ooit de ‘Met vier in bed’trofee in de wacht sleepte!