Weekendje Vlaamse Ardennen

Zin om een weekendje in de Vlaamse Ardennen te logeren? (capaciteit tot max 7 personen)

Zin in een weekendje Vlaamse Ardennen? Er even helemaal tussenuit? Aire de Repos verwelkomt je graag voor een verkwikkend verblijf in een adembenemend en betoverend decor. Ontwaak op het ritme van de mooiste regio van Vlaanderen. Geniet van een ontspannen uitje in de glooiende heuvels van het groene hart van Vlaanderen. Ontdek de vele verrassende en verbluffende vergezichten en trotseer de hemelse/helse hellingen en koppige kasseistroken van de Ronde van Vlaanderen. De Vlaamse Ardennen: dat is puur genieten … helemaal op jouw ritme. Welkom!

Aire de Repos in Nederzwalm is de ideale startplek voor een bezoek aan de ravissante regio rond Zwalm. Te voet of per fiets ontdek je de vele verrassende plekjes en verborgen pareltjes van dit prachtige landschap. Fietsfanaten kunnen genieten van talrijke uitgestippelde fietsroutes en zich volop uitleven op de pittige klimmetjes in de buurt (waaronder de Molenberg). Rustiger kan natuurlijk ook: via het jaagpad langs de Schelde fiets je bijvoorbeeld naar Oudenaarde voor een bezoek aan het Centrum Ronde van Vlaanderen. Of je ontdekt de streek van achter het stuur van een Vespa of 2pk’tje – authentiek en uniek. Eigenaars Yves en Sabine helpen je graag met raad en info!

Zin in een weekendje Vlaamse Ardennen?

Contacteer ons gerust voor meer informatie!

Ontwaak op het ritme van de mooiste regio van Vlaanderen.

Wandelaars kunnen zich verheugen op oneindig veel wandelplezier: het wandelnetwerk Zwalmvallei vormt samen met de wandelnetwerken Bronbossen en Getuigenheuvels één aaneengesloten knooppuntengebied, goed voor 850 km stapplezier. Meer dan genoeg dus voor een weekendje Vlaamse Ardennen … wie weet maak je er wel een weekje van! Na een deugddoende dag in de overweldigende natuur ontvangt Aire de Repos je graag in haar praat- en frietcafeetje IN DEN TRAP OP in Sint-Maria-Horebeke voor een heerlijk hapje en een zalig drankje. Proef zeker ons eigen ‘TRAPOP’ bier of een Ename Blond of Adriaan Brouwer.

Het landelijke en rustgevende interieur van Aire de Repos nodigt uit tot relaxen. Vanuit de ontbijtruimte heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de uitgestrekte velden en schitterende streek. In de ruime en rustgevende logies van het vakantieverblijf kom je volledig tot rust. Alle slaapkamers hebben hun eigen badkamer. Rust, ruimte en privacy zijn hier onlosmakelijk bij de prijs inbegrepen. De warme en uitnodigende slaapvertrekken garanderen een verkwikkende nachtrust en geven je volop energie voor nieuwe verkenningen. Wie wil, kan zalig wegdromen in de (infrarood- of houtgestookte) sauna of buitenjacuzzi. Wellness voor lichaam en geest … pure ontspanning voor ziel en zintuigen.

Benieuwd naar deze fiere winnaar van Met Vier In Bed? Ook nood aan een weekendje of weekje ontspannen? Aire de Repos verwelkomt je hartelijk in de Vlaamse Ardennen. Met de ideale combinatie van ontspanning en inspanning staat je verblijf hier garant voor een geweldig weekend of een volmaakte vakantie. Tot binnenkort!